Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

"Пирамида" със специално предаване на Никулден

отпечатай новината

05.12.2008 09:40 | Видян 3351 пъти | Гласували 1

ТВ 2 ще изправи царския икономист Владимир Каролев пред най-голямото изпитание в кариерата му досега. Общинският съветник  ще се нагърби с ролята на водещ на Пирамида навръх Никулден. Очакваме Каролев да приложи бойните си умения, донесли му зелен колан по тайкуондо, тъй като в студиото ще се съберат трима от най-скандалните личности в България, разкриха продуцентите от IMS.

Истинска война се очаква да избухне между брадъра Панайот, поразяващата уста Руслана Попова и сървайвъра Станислав Илиев-Финдо. Пацо, който спечели национална слава след като се излъга с преминалия под дъгата Пеньо, идва да заклейми всички, които мислят, че за да пробият трябва да преспят с чичко-паричко. Каква е тази мода младите момчета да правят кариера през задния вход, недоволства гълъбовският метросексуален бек.

За разлика от разочарования Пацо, в живота на опонента му Финдо има две жени – съпругата му и 3-годишната му дъщеря. 187-сантиметровият професионален фитнес-инструктор и бивш треньор на кану не понася простотията, но единствения грях, който си позволява са автомобилите и високите скорости. В главата на това поколение има само лимузини, секс и чалга, безхаберието е пълно, беснее  Руслана. Напористата дама, която е шефка в ПР-агенция, идва да докаже, че жените успяват в живота, защото българските мъже отдавна са се превърнали в хленчещи госпожици.

Това ще бъде истински сблъсък по силов трибой, Владо Каролев трудно ще взема думата, опасяват се от екипа на Пирамида. От тази събота в предаването бяха въведени засилени мерки за сигурност, след като преди две издания изнервени участници от публиката се замеряха с бутилки минерална вода по време на рекламната пауза на предаването. Намесата на гардовете предотврати боя, но не успя да спаси една от камерите в студиото. Страстите се нажежават и затова в сетовете за публиката вече има по трима охранители, които да следят за реда, обясниха продуцентите.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !