Истинският вярващ винаги уважава...

Той е мюсюлманин, който възстановява християнски...

Меги Димчева с премиера на Чудесата в...

„Чудесата в нас“ ще се случат на 6 юни, 19:00 ч., в...

Вината на Стинг за първи път в България

отпечатай новината

26.04.2016 12:27 | Видян 1787 пъти

Вината на Стинг за първи път в България

Едно от най-очакваните представяния този сезон ще бъде дегустацията на вината на рок музиканта Стинг по време на SPRING WINE TASTING. По покана на Домейн Бойар, организатор на SPRING WINE TASTING, у нас специално за деня пристига Ралф Xьогер, търговски и маркетинг директор на Tenuta Il Palagio, тосканският дом на Стинг и съпругата му Труди.

Избата им Tenuta Il Palagio е построена в средата на XVI век и постепенно се е разраствала като имение заедно с просперитета на своите собственици - семейство Мартели. През 1819 г. я купува графиня Карлота Барболани Монтауто, вдовица на графа на Сан Клементе, и остава собственост на фамилията повече от 150 години. Освен вино в Tenuta Il Palagio са се произвеждали още зехтин, пшеница, царевица, захарно цвекло, праскови, кайсии и череши. През 2000 г. започва презасаждането на лозята под прецизния поглед на агронома Алън Йорк, който постепенно организира цялостния масив от органично към биодинамично земеделие.

Когато преди 15 години Стинг и Труди откриват имението им коства доста усилия да възстановят вилата, страничните постройки, маслиновите гори и лозя в целия им предишен блясък. Днес секващата дъxа красота и атмосфера в Il Palagio завладяват всеки гост. От години в имението се произвежда великолепен мед и зехтин, а от няколко години - и вина от изключително качество.

продължи >>

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !