Защо викингите са изпилявали зъбите си

В хода на историята хората са променяли телата си по...

В културата съм франзцузин, в живота...

Роже Вадим е френски режисьор от руски произход,...

49-годишната Тони Дачева си подари нов бюст

отпечатай новината

26.04.2016 13:17 | Видян 1573 пъти

49-годишната Тони Дачева си подари нов бюст

Тони Дачева изду силиконов бюст на стари години. Една от пионерките в чалга бранша решила да си подари нови гърди за 49-я си рожден ден.

Бившата половинка на Найден Милков демонстрира новата си придобивка напоследната си изява пред българите в Испания и не остави безразлични мъжката част от публиката. Които не скриха въодушевлението си от новия балкон на певицата.

Самата тя никога не е криела, че не е особено доволна от малкия си бюст, но досега все не се решаваше да легне под ножа, за да го коригира. Липсата на сериозни ангажименти в последните години обаче я накарала да се престраши и да налее силикон в пазвата си, споделя Blife. Тони Дачева се надява по този начин отново да предизвика интерес към себе си и участията й да зачестят като с това се вдигне и хонорара й. Пред близките си изпълнителката се оплаквала, че в моментата средствата от изявите й стигали само колкото да посреща ежедневните си нужди.


Безпаричието е причина ямболийката да си сложи от най-евтините възможни импланти и така операцията й стъпила на скромните за бранша пет бона.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !