Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Рита Ора е най-вероятната любовница на Джей Зи

отпечатай новината

26.04.2016 13:31 | Видян 1989 пъти

Рита Ора е най-вероятната любовница на Джей Зи

Рита Ора стана поредната звезда, обвинена в афера с Джей Зи. Феновете на Бионсе твърдят, че пикантното селфи на Рита с банския с лимоните и колието с буквата „J“ (на снимката долу), доказва, че тя е „Беки с хубавата коса“, която поп звездата Куин Бей споменава в експлозивния си нов албум „Lemonade“.

Доскоро се считаше, че съпругът на Бионсе ѝ е изневерил през 2014-та с дизайнерката Рейчъл Рой, но почитателите на поп дивата са убедени, че 25-годишната Рита е причинила проблемите в брака ѝ с Джей Зи, които доведоха до кратката им раздяла.

Британската певица от албански произход е изпълнителка в компанията на Джей Зи „Roc Nation“ вече седем години, въпреки че в момента води съдебна битка с продуцентите си.

Налице е ясна тема за прелюбодеяние в голяма част от новия албум на Бионсе. Певицата прави множество препратки към аферата на неверния си съпруг, който ѝ кръшка с друга жена.

В същото време тя показва през какви етапи на емоционалност е преминала – от гняв до прошка. Идеята и името на албума се крият в мъдрата поговорка: „Ако животът ти поднесе лимони, направи си лимонада.“

tialoto

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !