Плановете на Кейт и Уилям за таен...

Принц Уилям и Кейт Мидълтън кроят изненадващи планове да...

Призовавам кмета Терзиев да направи 2...

"Внасям писмено предложение в СО" Призивът на...

Месечков в Дубай с журналист от Би Ти Ви

отпечатай новината

28.04.2016 10:02 | Видян 2150 пъти

Месечков в Дубай с журналист от Би Ти Ви

Кръшният танцьор Атанас Месечков замина за Дубай в компанията на разследващия журналист на Би Ти Ви Росен Цветков. Двамата се радват на слънце, лято и море, като са взели със себе си и две приятелки.

Наско и Роско са си много близки, разказаха пред „Всеки ден" запознати. Двамата често са засичани заедно по партита, на тренировки, а репортерът не пропуска удобен случай да посети приятеля си в танцовата му школа. Въпреки това обаче за всичките им познати било изненада да ги видят заедно на почивка в романтичното и екзотично емирство Дубай, което често се използва от млади влюбени двойки като място, където се правят годежи и сватбени пътешествия.

След като видяха репортера в компанията на танцьора със съмнителна сексуална ориентация, много млади журналистки изпляскаха с ръце и замряха от шок. „Росен просто не може да ходи в Дубай с Месечков! Той е звяр в леглото! Абсурдно е да си ляга с мъж! Изръчкал е половината репортерки в Би Ти Ви!", коментираха с влажни очи дамите. Говори се обаче, че и самият Наско не е съвсем чужд на секса с жени. Бил бисексуален и все се надявал един ден да свие гнездо с представителка на нежния пол.

Заедно с Наско и Росен Цветков са две млади дами, за които не се знае каква роля изпълняват. Възможно е просто да са част от компанията, близки приятелки на двамата. „Може пък да са им гаджета", смятат журналистки и танцьорки, убедени в хетеросексуалността на момчетата.

Веселата четворка е отседнала в 5-звезден хотел, който се слави с изключително луксозните си и романтично обзаведени стаи. Проверка на „Всеки ден" показа, че най-обикновената двойна стая в него върви по близо 400 евро. Освен да се радват на комфорта в стаите си, приятелите се припичат на плажа, поръчват си класна храна в луксозни ресторанти и харчат като за световно.

Самият Атанас Месечков наскоро се похвали, че е забил млада дама, която все още е студентка. Дори я показа в гръб в момент, в който я разхождаше в столичния Студентски град. Ако е с нея в Дубай, най-вероятно плаща и нейните сметки, защото едва ли момичето, което живее в студентско общежитие, може да си позволи скъпата екскурзия. Според запознати обаче той не е с въпросната дама, а момичетата, които са взели със себе си с Росен, сами си плащат за екзотичната почивка.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !