Принц Уилям отчаяно се нуждае от брат...

Докато носи тежестта на шокиращата диагноза рак на...

Защо Кейт не даде на Уилям да седне...

Новината, че Кейт е била диагностицирана с рак и е...

Виктория никога не е пяла на живо със Spice Girls

отпечатай новината

09.05.2016 17:41 | Видян 1969 пъти

Виктория никога не е пяла на живо със Spice Girls

Виктория Бекъм предпочита да бъде запомнена като дизайнер, а не като певица. През последните години съпругата на Дейвид изцяло се дистанцира от колежките си от бившата дамска музикална формация Spice Girls и сякаш иска да заличи напълно периода, в който е била част от бандата. Вики призна, че не пази много добри спомени от онова време и дори шокира феновете си като сподели, че никога не е пяла на живо.

„Изключваха микрофона ми и оставяха другите да пеят. Но ето, че аз се смея последна и сега микрофонът ми най-накрая е включен“, сподели по-рано тази седмица Виктория, на изложбата Vogue 100: A Century of Style exhibition в Лондон.

Г-жа Бекъм разкри още, че е била най-чувствителната от петте момичета и отказвала да се включва в техните лудории, защото просто не ѝ харесвали. „Докато другите момичета бяха спонтанни и скачаха по масите, аз постоянно следях някоя от тях да не припадне. Бях много по-резервирана, а и винаги съм обичала токчетата, така че бях по-кротка и обрана в движенията си. Винаги съм обичала модата и хубавото беше, че другите харесваха боклуците, които получаваха безплатно и имаше бюджет за моите малки рокли Gucci“, добави Виктория.

И макар майката на четири деца да твърди, че винаги е била с изключен микрофон, тя все пак успя да направи кратка музикална соло кариера, състояща се в 10 сингъла след разпада на бандата. Виктория окончателно се отказа от музикалната си кариера през 2000 г. като оттогава се посвети на модата и семейството си.

tialoto

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !