Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Мария го раздава ларж, хвърля пачки с бакшиши

отпечатай новината

11.05.2016 13:28 | Видян 2302 пъти

Мария го раздава ларж, хвърля пачки с бакшиши

Госпожа Гущерова, която има претенциите и размаха на харчене на истинска милионерска съпруга, наскоро посети тузарския австрийски курорт Кицбюел заедно с мъжа си Християн. Двамата не отседнали в скъп хотел, а във вилата на Добромир Гущеров, който се подвизава в курорта с любимата си Диана.

Миньончето бързо свикнало с лукса и дори започнала да се разпорежда в спалнята си, сменяйки завесите с по-светли. След това се отдала на дълъг и изтощителен шопинг тур. До тук нищо необичайно. Оказва се, обаче, че най-големият разход на Мария по време на почивката не са били дрехите и обувките, а щедрите бакшиши, които е хвърляла наляво и на дясно.

Мария явно се е притеснила свекъра или някой случайно попаднал в курорта българин да не я помисли за закъсала, че спи на уредено, та решила да развърже кесията и да се прави на много ларж. Певицата сама се похвалила пред колежки след прибирането си, че не е оставяла по-малко от 100 евро над сметката.

Така за няколко дни и обикалянето на лукс заведенията, Мария се е разделила с близо 5 бона като благодарност за обслужването или по-скоро като признак на грандомания. Все пак ако сама не се беше похвалила, едва ли някой щеше да разбере за "благородните" й постъпки, пише "Телеграф". С изхвърлянето си Мария пак станала обект на подигравки от колежките си, които се чудели и маели от какъв зор дава 10 бона за бакшиши, като самата тя вече прибира не 6, а 3 бона за участие, а нейните бакшиши рязко са намалели. Явно се опитва да избива комплекси и да се заблуждава, че криза при нея няма.    

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !