Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Шумахер умира!

отпечатай новината

11.05.2016 16:23 | Видян 5623 пъти

Шумахер умира!

Носителят на седем шампионски титли във Формула 1 Михаел Шумахер умира! Лошата вест дойде от светилото в неврохирургията Жан Франсоа Пайен. „Няма надежда за него", заяви френският професор и ужаси хилядите фенове на германеца. 47-годишният Шумахер претърпя инцидент със ски в края на 2013 г. и оттогава лекарите се борят за живота му.

Бившият пилот от доста време се е стопил до 35 килограма и въпреки опитите на специалистите да увеличат теглото му, това не се случва вече една година. Единствено непрекъснатите грижи поддържат Шуми все още жив, но според Пайен това не може да продължава до безкрайност. Михаел е подложен на часове масажи за стимулиране на мускулите, въпреки тях ефектът не бил обнадеждаващ и се очаквало положението още да се влоши. Друг неврохирург - Питър Пайен, пък изказа опасения, че ситуацията може да остане такава дълго време и лечението да продължи години, без да се случи никаква промяна. „Примерите в такива случаи показват, че пострадалите никога не се възстановяват напълно", коментира той.

Професор Пайен направи мозъчната операция на Шумахер след инцидента на 29 декември 2013 г. Оттогава той поддържа постоянен контакт със семейството на пилота и медицинския екип в къщата. Професорът заяви, че не се появяват официални информации, тъй като състоянието на Шуми не се променя към по-добро, както се надяваха всички. Затова съпругата му Корина предпочита да не коментира ситуацията, тъй като се правели всевъзможни интерпретации и се давала фалшива надежда на хората.

продължи >>

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !