Сандвич с шуМка скоро във всеки граТ:...

Сандвич с шуМка скоро във всеки граТ: Фото на деня

Мърляво правене на пари: Кралското...

Меган Маркъл предизвиква „крясъци“ от Двореца заради...

Джино съди за $ 1 млн. шофьорката, която едва не го уби

отпечатай новината

12.05.2016 11:21 | Видян 4540 пъти

Джино съди за $ 1 млн. шофьорката, която едва не го уби

Финансово обезщетение от 1 милион долара ще настоява да получи Джино Бианкалата от американката, която едва не го уби на пътя, научи ексклузивно агенция ПИК. Спрямо нея властите в Чикаго вече са предприели мерки съгласно местните закони.

По вина на неопитната шофьорка риалити звездата се претрепа брутално с мотора си, като пристигналите на мястото на инцидента медици буквално са събирали чарковете му от пътя.

"Прибирах се към вкъщи и жената реши да прави обратен завой. Колата летеше точно срещу мен. Когато ме видя, тя се опита да спре и слава Богу, защото ако ме беше ударила челно, със сигурност нямаше да съм жив. Успях да извъртя мотора, ударих я в калника и излетях от пътя. Карах с около 100 километра в час. После съм започнал да се въргалям по пътя около 50 м. Чупя си краката и таза, много кости... Бях с каска и за щастие нямам сериозни наранявания по главата", разказа покъртителни детайли от инцидента Бианкалана.

Джино е бил вкаран за операция буквално минути след сблъсъка. Левият му крак е бил смлян челия. На операционната маса лекарите са рязали кожа от корема и дупето на брадъра, за да я "залепят" по  крака. Най-шокиращото обаче е, че целият му таз е бил сменен, тъй като част от него била.. на сол.  

"Благодарен съм на Господ, че съм жив, защото като гледам снимките от катастрофата, наистина е било брутално. По чудо съм оцелял. Имало е много кръв. Вече съм на легло четвърта седмица, болкита за жестоки", изплака още Бианкалана. 

Американката ще бъде съдена от държавата, а Джино ще настоява да получи обезщетение поне на 1 милион долара за следващите 5 години.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !