Васко Василев и солисти на Ковънт...

Световноизвестният ни цигулар Васко Василев, заедно със...

Шеметните Милица Гладнишка и Нона...

Камен Алипиев - Кедъра „отвръща на артистичната...

Номинации за Годишни Музикални Награди на БГ Радио 2016

отпечатай новината

12.05.2016 17:11 | Видян 1442 пъти

Номинации за Годишни Музикални Награди на БГ Радио 2016

БГ РАДИО – медията, която вече петнадесет години традиционно подкрепя и популяризира родната поп и рок музика, представи номинациите на слушателите си за Годишни Музикални Награди 2016 и обяви старта на гласуването за тазгодишните победители.

За първи път слушателите на БГ РАДИО имаха възможност да разберат кои са номинираните в деветте категории, едновременно със самите изпълнители. На 11 май, в продължение на 9 часа, водещите на БГ РАДИО обявяваха в ефир имената на петимата претенденти в различните категории. С най-много номинации тази година са Михаела Филева, Графа и Pavell&Venci Venc’. Най-новите изпълнители, които ще се борят за емблематичната статуетка са Gery-Nikol, Михаела Маринова, Пламен и Иво, Невена Пейкова и Славин Славчев.  През целия ден, музикалната програма на радиостанцията включваше всички номинирани изпълнители и песни.

Повече от месец над 7000 слушатели на най-българското радио в ефира номинираха любимите си изпълнители на www.bgradio.bg за единствените музикални награди в България, чиито победители се решават само от публиката. Церемонията по връчването на Годишните Музикални Награди на БГ РАДИО 2016 ще се състои в Благоевград, на 18 юни, а НОВА ТВ ще излъчи запис на събитието на 19 юни.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !