12 години смятали женски хипопотам за...

Женски хипопотам в зоопарка в Осака, Япония, е смятан за...

Венеция започва да събира такса за...

Венеция ще започне да събира такса за еднодневни...

Госпожа Клуни с екстравагантна рокля в Кан

отпечатай новината

13.05.2016 11:49 | Видян 3601 пъти | Гласували 1

Госпожа Клуни с екстравагантна рокля в Кан

Той може да е холивудската суперзвезда, но съпругата на Джордж Клуни – Амал за пореден път доказа, че може да блести по-силно от знаменитостите.

Двойката гостува на фестивала в Кан, където Джордж Клуни участва във филма „Money Monster“, режисиран от Джоди Фостър, и в който му партнира Джулия Робъртс, припомня Daily Mail.
На червения килим Клуни бе съпроводен от своята половинка, която както винаги впечатли с избора си на облекло на подобни събития.

Въпреки че е правозащитен адвокат, госпожа Клуни знае как да привлече вниманието на медиите. 

Амал придружаваше половинката си на премиерата и беше зашеметяваща в разкошната лимоненожълта рокля на Versace. За малко обаче да се впише в историята на Кан като една от звездите, жертва на тоалетите си по време на червения килим. Докато се подреждаха пред фотографите за официалните снимки Амал успя да се оплете в дългата рокля, вадейки на показ повече, отколкото искаше. На помощ се притекоха няколко души, които и помогнаха в битката с роклята. В крайна сметка ситуацията бе бързо овладяна и Амал си спести унижението да заснемат бельото й или пък да се препъне и падне на червения килим.


38-годишната хубавица трябваше често да държи задната част на роклята си с ръка и също да я пооправя, когато я настъпваше с крака. Добре че наблизо винаги имаше хора, които с удоволствие ѝ асистираха.

Вижте още снимки в нашата Галерия!

tialoto

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !