Велико Минков е биологичен баща на...

Велико Минков е баща на малкото дете на Габриела Славова...

Устата с патриотична песен за Гергьовден

Устата пуска новия си сингъл навръх Гергьовден, когато...

Спайс Гърлс записват парче, Виктория аут

отпечатай новината

13.05.2016 16:05 | Видян 1916 пъти

Спайс Гърлс записват парче, Виктория аут

Феновете на Спайс Гърлс ликуват, след като стана ясно, че любимките им от 90-те се завръщат заедно на музикалната сцена. Мел Би, Ема Бънтън и Гери Хорнър (известна като Гери Халиуел в славните си музикални години) се събраха в лондонско студио, за да запишат първото си парче 16 години след разпада на дамската формация. От Виктория Бекъм и Мел Си обаче няма и следа.

Изглежда бандата е претърпяла кратка трансформация и вече няма да се изявява като петорка, а като тройка. Това не е голяма изненада, тъй като Виктория многократно е заявявала, че няма намерение да се занимава повече с музика, нито желае да възроди славата си на Пош Спайс. Половинката на Дейвид дори наскоро призна, че винаги е пяла с изключен микрофон по време на концертите на момичешката банда, тъй като момичетата не били уверени в нейните певчески възможности.

Гери, Ема и Мел разкриха, че сериозно обмислят възраждането на Спайс Гърлс и дори планират да запишат цял албум и да имат концертни изяви из Англия, разкрива tialoto. Дамите запечатаха работата си в студиото със селфи, което шоколадовата звезда качи в Instagram с думите: „И аз казвам: Ла ла ла“.
Бившият продуцент на Спайс Гърлс Елиът Кенеди също загатна за бъдещите изяви на певиците в Туитър като написа: „Това е исторически ден. Нещо, което не се е случвало от почти 20 години. Подходящото приятелство ражда хит“.

снимка: instagram

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !