Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Кинаджиите разсипват социалната политика по света и у нас

отпечатай новината

15.05.2016 14:26 | Видян 1465 пъти | Гласували 1

Кинаджиите разсипват социалната политика по света и у нас

Кен Лоуч се очертава като кандадат за Златна палма с новия си филм Аз, Даниел Блейк. Историята на 60-годишния останал без работа преди пенсиониране мъж от Северна Англия може да се пренесе в България след вдигането на възрастта и къде ли не още в Европа. Тук минава просто за критика на отиващия си режим на Камерън на Острова, но ние си знаем – думам ти дъще, сещай се снахо.

Стил ала риалити и социална критика, ровене в боклука на онова, което някои биха нарекли боклука на обществото, а други се притесняват, че е младото поколение на нашата цивилизация, вълнува създателите на филма Американско гадже с Шая ЛеБьов. От ровенето в боклука до работата, в която класираните на последно място по продажби са принудени да се лият в края на работната седмица, е ужасяваща картина на социалната истина не само в САЩ, но и в ЕС.

Много гадно изглежда Америка, погледната и от дебюта на Майкъл О’Шиа Трансфигурация. Това е историята на негърски тийнейджър, който съблазнява мъже, за да пие кръвта им, което го забавлява и го захранва с пари, след като се е заразил с тази мания от тв сериалите и клиповете в интернет с хора и животни.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !