бТВ излъчва боксовата гала вечер на...

Срещите на братя Пулеви ще бъдат излъчени пряко по bTV,...

Фънки смени Капките с Hell’s Kitchen,...

Четири от жените в червения отбор ще се борят за мястото...

Намериха Шиниъд О’Конър

отпечатай новината

17.05.2016 10:56 | Видян 2592 пъти

Намериха Шиниъд О’Конър

Шиниъд О'Конър бе намерена невредима, след като бе обявена за издирване от американските власи. След подаден сигнал до полицията започна търсенето на 49-годишната ирландска певица, която изчезна в неделя сутрин. Тя излязла от дома си в САЩ на разходка с колелото си и не се прибрала.

Притеснението дойде, след като неотдавна изпълнителката заплаши да се самоубие. Тя направи такъв опит през 1999 година на рождения си ден. Миналата година пък в социалните мрежи тя смути близките и феновете си, че е опитала да сложи край на живота си с наркотици.

В изказвания пред медите О'Конър не веднъж е заявявала, че страда от депресия.

В крайна сметка снощи певицата е била открита в хотел в Чикаго, след което е отведена в болница. Полицията информира, че когато е била намерена, нищо не е заплашвало живота й. Не се съобщават повече подробности за състоянието й. Според местните медии, тя е била в Чикаго при приятели в последните няколко седмици.

О'Конър стана световноизвестна в началото на 90-те години с песента си "Nothing Compares To You", която стана световен хит. Тя има 10 солови албума.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !