Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

Meгз на една маса с Крис Браун

отпечатай новината

20.05.2016 13:16 | Видян 1635 пъти

Meгз на една маса с Крис Браун

Дизайнерката и риалити героиня - Миглена Каканашева - Мегз за пореден път скандализира аудиторията, като този път стигна до там, че купонясва в обща компания със световноизвестния певец - Крис Браун, видя ексклузивно HotArena.

 
Действието се развива в един от най-изисканите клубове на брега на френската ривиера, където рапърът е бил гост-изпълнител на афтър партито след една от филмовите вечери в Кан, а тя е сред поканените на наградите.

 
Мегз лично публикува в социалните мрежи ексклузивни кадри от въпросната нощ, на които се вижда, че са във вихъра на купона, а тя споделя в статуса си, че е истински възхитена от себераздаването му:


"Не ходя по концерти и не съм фен, на когото и да е. Но от вчера съм на "Филмовия Фестивал в Кан" и мои познати ме запознаха с изключителен човек. Стоейки до Chris Brown и Tyga, останах изумена как Chris живее за сцената си и се интересува само и единствено от музиката в главата си. Не съм виждала подобна вглъбеност никога. Изключителен!"

 
От снимките личи, че нашето момиче е спечелила симпатиите на някой джентълмен от присъстващите, който я е отрупал с множество цветя, всяко от които опаковано отделно, най-вероятно закупени от цветарката в клуба.

 
Мегз ще присъства и на оставащите няколко вечери от звездното мероприятие на годината.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !