Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Ревнивец взризи колата на Сашо Диков

отпечатай новината

20.05.2016 13:41 | Видян 1643 пъти

Ревнивец взризи колата на Сашо Диков

Почти 5 години след взрива на колата на тв водещия Сашо Диков атентатът остана неразкрит, защото разследващите не могли да докажат основната си версия. А именно – че фордът на чепатия Стажант е подпален не заради остра журналистическа дейност, а заради… ревност.

На фаталния 13 октомври 2011 г. около 22 часа на паркинга пред блок 259 в столичния квартал „Гоце Делчев“ избухва кола. Оказва се, че това е личният автомобил на тогавашния шеф на Канал 3 Сашо Диков. Над 1 кг взривно вещество е било поставено пред предната лява врата или в близост до предната лява гума на взривения автомобил „Форд Фокус“, категорични са разследващите, пише "Всеки ден". Първата версия е, че това е опит устата на Сашо, който е един от най-яростните критици на правителството, да бъде запушена. Появява се и версия, че бомбата е сложена по поръчка на Алексей Петров, който по това време е в ареста. Петров яростно е защитаван от Канал 3, но в един момент Сашо Диков се отдръпва от неговия лагер.

Веднага след инцидента обаче се откроява нова, изненадваща версия. Подчинени на журналиста скиор разказват на ченгетата, че негова служителка обяснявала в коридорите на медията, че мъжът й я ревнува до лудост от белокосия ас в медиите.

След разпита станало ясно, че ревността била напълно неоснователна, а тя се дължала най-вече на факта, че съпругът виждал, че половинката му взима много малка заплата и се страхувал, че опитният плейбой Сашо Диков ще я оплете в мрежите си с обещания за кариера и повече пари.

Извикани на разпит са и други журналисти от медията, които категорично казали, че нямало как шефът им да има връзка с въпросната журналистка.

Други версии за взрива нямало, а самият Сашо Диков изобщо не се интересувал как върви разследването, разкриват криминалистите. Затова те спокойно оставили работата по този случай да бъде покрита с прах.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !