Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Ники Кънчев драпа за "Стани богат"

отпечатай новината

27.05.2016 14:56 | Видян 2314 пъти

Ники Кънчев драпа за

На Ники Кънчев му е омръзнало името му да бъде свързвано само с най-клюкарското шоу в България "Биг Брадър". Телевизионерът вече 12 години е част от риалитито, което в последните години се занимава само с живота на звезди и плеймейтки. За Кънчев обаче е далеч по-важно да възобнови имиджа си на сериозен и ерудиран водещ и с това са свързани надеждите му за новия сезон.

"Не съм съгласен, че на хората им се гледат само сеири и скандали. Те гледат това, което ние им предложим. А в ефира има място и за интелигентни предавания като "Стани богат", които показват, че знанията и интелектът не са демоде", горещял се Кънчев, когато се опитвали да отклонят предложението му да има нови сезони на развлекателната викторина.

Склонен бил дори на по-нисък хонорар, стига са може отново да е водещ на "Стани богат". Журналистът приемал този проект като своя лична кауза и не искал на старини всички да го помнят само с панаирите в "Бих Брадър". Той не спира да настоява продуцентите да върнат шоуто, но все още не е постигнал резултат.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !