Цар Борис кара теснолинейката за...

Интересен факт е, че първият „шофьор“ на уникалната...

7-те най-велики римски императори в...

1. Октавиан Август Октавиан Август (Август...

Кучкова се сгоди за наркобос

отпечатай новината

27.05.2016 15:38 | Видян 7154 пъти

Кучкова се сгоди за наркобос

Плеймейтката Елена Кучкова се е сгодила с мастития столичен наркобос Илиян Димитров - Иляка, споделят познати на шавливата блондинка. Преди десетина дни едрогърдата красавица е получила скъп годежен пръстен от гангстера и е отговорила утвърдително на положението му за брак.

Кучкова вече се е настанила в жилището на Иляка в столичния квартал "Борово", но сега е ангажирана да търси по-мащабен семеен дом. Плеймейтката оглежда къщи в "Бояна" и "Драгалевци" с намерението от есента да се нанесе с новия си възлюбен в престижния имот. Кучкова се залюби с Иляка миналата есен, след като бе натирена от политика Любомир Ников - Любо Бентлито. Бившият областен управител на София бе интимен със скандалната блондинка повече от 2 години, но се раздели скоропостижно с нея в началото на октомври.

Казват, че Любо Бентлито натирил Елена Кучкова, след като наети от него частни детективи уличили блондинката да му кръшка с гангстера Илиян Димитров. Той се е бръкнал със значителна сума, за да подсигури достойно возило за годеницата си Кучкова. Плеймейтката вече шофира джип "Рейндж Ровър".

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !