Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Вижте новия мъж на Диляна Попова

отпечатай новината

28.05.2016 10:26 | Видян 4453 пъти

Вижте новия мъж на Диляна Попова

Диляна Попова вече живее с новия мъж в живота си и отглежда с него сина си Борил, който роди преди две години и половина след скандална любовна афера с женения Асен Блатечки. Манекенката е повече от щастлива и сякаш е забравила напълно за тежките и драматични моменти, които изживя с актьора, в когото се влюби по време на снимките на сериала "Стъклен дом".
 
Двамата изживяха бурен роман, който шокира светския елит у нас, тъй като Диляна зачена и реши да задържи детето от Блатечки, но въпреки обещанията му да е с нея, той се върна при жена си Катерина и дъщеря им и забрави напълно греховната си любов. Диляна изпадна в тежка депресия, от която я е извадил именно новият мъж в живота й. Попова и любимият й, който според нейни близки също е от модните среди, вече не крият любовта си и бяха засечени от папарак на ПИК в столичен мол, където се разхождаха с малкия Борил.
 
Гаджето на синеоката красавица се грижеше като роден татко за момчето и през цялото време го носеше на ръце, а момченцето се гушкаше в мускулестата му прегръдка. "Изглеждат като истинско семейство. Дано най-сетне е открила истинската любов и не страда повече. Много преживя това момиче", коментираха очевидци на шопинг разходката на Диляна с новия й мъж.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !