Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Дивна се мести да живее в София

отпечатай новината

30.05.2016 10:19 | Видян 3494 пъти

Дивна се мести да живее в София

"Аз съм една безкрайно щастлива дванадесетокласничка, благодарение на обичта и подкрепата на всички мои любими хора", каза Дивна ден след бала си пред "24 часа". Младата певица го отпразнува в сряда, след като завърши Националното училище по изкуства "Професор Веселин Станчев" в Русе. За разлика от баловете на други зрелостнички нейният празник беше лишен от показност и суета. "За мен балът не беше приоритет. Имах много по-важни задължения, като подготовка за кандидатстудентски изпити и матури", каза Дивна.

Тя обясни, че е свикнала да присъства на подобни бляскави събития, които често са свързани с професионалната ѝ кариера. Въпреки това тръпката да бъдеш абитуриент и енергията на развълнуваните връстници са неописуеми, каза още младата певица.

Младата певица разказа, че сега я очаква едно вълнуващо лято, изпълнено с много позитивни емоции, танци и музика.

"Още от другата седмица тръгвам на участия с Криско в много градове", разкри Дивна. Тя каза, че след това планира да започне самостоятелен живот в столицата, където най-вероятно ще следва висше образование. Университетът, който Дивна иска да посещава, засега тя предпочита да остане тайна.

"Отсега нататък ще имам възможност да излизам на сцената по-често и да осъществявам пряк контакт с моите фенове", добави певицата.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !