Имам много пари, защото плащам добри...

Аз не плащам добри заплати, защото имам много пари. Аз...

Ивет Лалова роди първото си дете

Лекоатлетката Ивет Лалова-Колио стана майка за първи...

НиЛо: Струвам малко повече от 20 хиляди лева на месец

отпечатай новината

30.05.2016 11:00 | Видян 7467 пъти

НиЛо: Струвам малко повече от 20 хиляди лева на месец

Интервюто на Николета Лозанова в Папараци, в което тя говори откровено за развода си в Валери и отношенията си с Алисия се превърна в тема номер едно в светските среди. От своя страна пък нападателят на „Партизан“ коментира, че не смята брака си с плеймейтката и тв водеща за грешка. Ето какво разказа НиЛо пред Кристина Патрашкова

Какви са отношенията между теб и твоя съпруг Валери Божинов. Очевидно моментът да говориш е настъпил ?

Моментът да говоря за отношенията между мен и Валери настъпи. Много малко хора ме познават истински и знаят, че аз съм човек, който спазва обещанията си и държи на думата си. Темата за раздялата ми с Валери от години е номер 1 за жълтия печат. Прочетох какво ли не. Разведоха ме около 100 пъти. Сега обаче е време да говоря аз. Искам много дебело да подчертая, че това е първото и единствено интервю, което давам по темата и други няма да има. Ако някой е очаквал сапунен сериал или поредният  цирк с плачещи жени по диванчетата трябва да го разочаровам. Аз се казвам Николета Лозанова.

Да, наистина темата е изключително актуална, прочетохме какво ли не за нея, но наистина никой не знае каква е истината. Затова аз ще си позволява да ти задам въпросът директно: Има ли развод между теб и Валери Божинов.

Донесла съм  да ти покажа входящият номер от молбата за развод, която подадох на 2 май понеделник , заедно с моя адвокат. Сама взех това решение, сама подадох молбата и сама искам да обявя това. Ако някой не е чул мога да му го повторя за да не чета после пак приказки от 1001 нощ.

Защо чак сега се случва този развод? Вие сте разделени близо 1 година, защо сега подаде молбата за развод?

Защото сега му дойде времето. Така съм преценила, така съм направила. Разводът ми по документи скоро ще бъде факт. Понякога най-трудните въпроси имат най-простия отговор.

Разводът по взаимно съгласие ли ще бъде или по вина?

Разводът ще бъде по взаимно съгласие. Аз съм подала такива документи. Имам и такива намерения – целият процес да се случи цивилизовано, без циркове, без свидетели, без излишна драма, без панаири.

Това са хубави намерения, но дали ще се случи точно така?


Това са моите намерения, заявявам го открито без грам спекулация. Какво и как ще се случи само Господ знае.

Това означава ли, че с Валери сте стигнали до споразумение за условията на развода?

Това означава, че моят адвокат е изготвил споразумение за условията. Той е в контакт с Валери и неговите адвокати. Аз лично не мисля, че има нещо, което да обсъждаме повече.

продължи >>

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !