Имам много пари, защото плащам добри...

Аз не плащам добри заплати, защото имам много пари. Аз...

Ивет Лалова роди първото си дете

Лекоатлетката Ивет Лалова-Колио стана майка за първи...

Лесбийка разведе Джони Деп

отпечатай новината

31.05.2016 11:15 | Видян 2480 пъти

Лесбийка разведе Джони Деп

Разводът на Джони Деп с втората му официална съпруга Амбър Хърд вече цяла седмица не слиза от първите страници на таблоидите по цял свят и по всичко личи, че ще се превърне в най-обсъжданата раздяла на годината. Всъщност една от версиите за развода е свързана именно с това, че Деп не може да приеме да му изневеряват. Изневяра, и то не каква да е, а цяла лесбийска сага. Още като се събраха преди около 3 години, беше ясно, че Амбър е бисексуална, но Джони Деп беше толкова влюбен, че даваше всичко за нея.

Амбър Хърд съвсем официално се оженила за приятелката си Тася ван Ри през 2008 г. в Калифорния. Страстта между двете била гореща преди, не угаснала и през цялото време на брака с Джони. Сега Амбър плаче на рамото на 40-годишната Тася. А пред 8 години дори взела нейната фамилия. След време двете се поскарали и развели. Само че Карибският пират не спрял през 15-те месеца брак, а и преди това, да ревнува от лесбийската си съперница. Побеснял, когато научил, че в някои от американските щати бракът между Хърд и Ри все още е валиден.

в Холивуд се мълви, че през цялото време на брака си с Джони Деп Амбър Хърд не спряла да се среща и да прави секс с Тася ван Ри, която е най-щастлива от раздялата на звездната двойка. Тася дори побързала да почерпи за молбата за развод, подадена от възлюбената й Амбър.

„Всички мислехме, че Джони е притеснен заради смъртта на майка си. Но после разбрахме, че Амбър иска развод и много пари. Разбрахме, че тя е готова на всичко, за да ги получи - да лъже, да се преструва. Тя просто го шантажира. Вече е време да кажем на Джони това, което му спестявахме толкова време - Хърд го манипулираше непрестанно. Казахме му го. Изглеждаше смазан, а после ни благодари. Той все още я обича, а за домашно насилие и дума не може да става. Джони усещаше, че нещо ще се случи. Няколко дни преди молбата за развод не беше спал въобще", казва американският комик и близък приятел на Джони Деп Дак Стенхоп.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !