Вижте как оскверниха гроба на...

Ченгетата вече знаят кой е богохулникът, счупил кръста и...

Бони и Гърдева заформят скандал в...

Отборът на Златните ще наруши своя обет за...

Дуейн Джонсън показа дъщеря си

отпечатай новината

31.05.2016 12:19 | Видян 1933 пъти

Дуейн Джонсън показа дъщеря си

Да видиш една от любимите си екшън звезди да държи малко бебе определено може да умили и най-коравосърдечните жени. Това се случи и със звездата Дуейн Джонсън-Скалата, който показа своята малката дъщеричка Жасмин.

Звездата си взе почивка от снимките на лентите “Спасители на плажа” и “Бързи и яростни 8”, за да прекара известно време с малкото си момиченце. Той се похвали, че тя е особено впечатлена от неговите татуировки и винаги се залепва за тях.

“След като я нахраня, Жасмин просто обича да гледа татуировките на татко”, сподели той под кадър, който публикува в Instagram неделя сутринта. “Нямам търпение да дойде денят да й обясня какво означават всички рисунки. И докато тези символи могат да изглеждат примитивни, неподправени и сурови, всъщност те са изключително свещени, на хиляди години и имат голяма мощ“, обяснява Скалата.

Откакто приветства новото попълнение в дома си миналата Коледа, актьорът заявява, че няма търпение да прекарва повече време с дъщеря си. “Имах само едно желание към Вселената… Дай ми силите да бъде по-добър мъж от вчера. Ако мога да го постигна, значи имам сериозни шансове да бъда и добър баща”, сподели гордият баща.

missbloom 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !