Имам много пари, защото плащам добри...

Аз не плащам добри заплати, защото имам много пари. Аз...

Ивет Лалова роди първото си дете

Лекоатлетката Ивет Лалова-Колио стана майка за първи...

Халваджиян натириха снахата?

отпечатай новината

31.05.2016 12:54 | Видян 2515 пъти

Халваджиян натириха снахата?

Телевизионното семейство Халваджиян май е намаляло с един член. От него е отпаднала снахата Александра, дочу слухове „Всеки ден". Синът на Маги и Кремена - Бебо, напоследък движи сингъл, а жена му не се вижда никъде около него. Доскоро двамата бяха неразделни, но вече не е така.

През уикенда целият клан Халваджиян замина за Милано. Мъжете гледаха там финала на Шампионската лига, а жените се отдадоха на харчене на пари. В компанията бяха забелязани Магърдич, Кремена, Джуди, братовчеди и братовчедки и, разбира се, Бедрос, по-известен като Бебо. Нямаше я обаче жена му Александра, която е майка на единственото засега внуче на Маги и Кремена, научи Всеки ден. Хореографката на „Като две капки вода" от години обикаля света заедно с мъжа си, свекъра и свекървата и всичките лели, чичовци и братовчеди в задружното арменско семейство. Тя не се отдели от веселата компания дори и веднага след като роди сина си Еди. Сега обаче нито майката, нито момченцето са пътували до Италия, което поставя въпроса дали пък връзката между Бедрос и Алекс не е пред разпад.

Тази въпросителна стана още по-голяма веднага след завръщането на Бебо в България. Вместо да се прибере при жена си и детето, както е редно, той отиде на купон в заведението на майка си. И този път Александра не беше с него.

Приятели на двойката се чудят какво става с тях и защо не са заедно. Засега обаче никой не се е престрашил да зададе директно този въпрос. Каквото и да е станало, Бедрос не изглежда нито притеснен, нито тъжен, нито наранен, какъвто е редно да бъде, ако е разделен с майката на детето си. Възможно е обаче просто да крие разочарованието си от тази раздяла и да е хукнал по купони и забавления, за да се разсейва от мрачното настроение. Не е изключено и просто да си търси повод да не е с жена си, ако вече му е дотегнало от нея, а още не я е изгонил.

При всички положения хореографката Александра, ако не друго, остава да работи за продукциите на телевизионното семейство. Тя вече е част от екипа, а Халваджиян трудно се доверяват и предпочитат да не си сменят хората.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !