ЗаПлетени истории: Завръщането на...

Плетените дрехи са хит в световните трендове, хем за...

Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Слави се оттегля, сменя го Виктор Калев

отпечатай новината

02.06.2016 10:29 | Видян 2650 пъти

Слави се оттегля, сменя го Виктор Калев

Неочаквана рокада се готви през септември в ефира на Би Ти Ви. След 16 години на екран учиндолецът Слави Трифонов е готов да предаде щафетата и от септември водещ на едноименното шоу да бъде не друг, а един от най-верните му актьори - Виктор Калев, научи „Всеки ден" от свои източници в телевизията.

От няколко месеца се говори за разрив в отношенията между Дългия и Калев. Актьорът не се е появявал на снимачната площадка от октомври миналата година, като тогава дори се очакваше Виктор да напусне шоуто и да се развива в актьорската професия. Тогава се стигнало до договорката, че той повече няма да се появява в предаването на Дългия, но ще се скрие от публичното пространство, докато договорът му не изтече. Но мистерията около изчезването на Виктор от „Шоуто на Слави" се оказва съвсем различна - просто актьорът се е захванал с ударна подготовка и безброй репетиции за автобиографичния му моноспектакъл, турнето по който започва през юни.

Самото шоу, което Калев ще изнесе в няколко града у нас, по наша информация се финансира лично от Дългия и е своеобразен тест за Виктор дали може да се справи самостоятелно като водещ. А през септември се очаква актьорът да се върне на бял кон в предаването и директно да седне на мястото на Трифонов.

Преди няколко години Слави точно с такава цел - да си намери заместник, направи конкурс в предаването за нов водещ, излъчи се и победител, но той така и не седна на стола му. Явно така сега ще се случи с Виктор Калев.

Още не е уточнено дали името на предаването ще бъде сменено за следващия телевизионен сезон, но запознати твърдят, че било напълно възможно от септември, с начален час 22,30 вместо „Шоуто на Слави", зрителите да гледат „Шоуто на Бенда".

Трифонов очевидно се готви активно за влизане в политиката. Преотстъпвайки стола си, той ще спре и нападките, че използва шоуто като пропаганда, въпреки че реално ще дърпа конците и на новия формат.

Основания за успешна политическа кариера Слави виждал след последното социологическо проучване, в което, без да е създал партия се вижда, че цели 3% от българите са готови да гласуват за него, ако изборите се провеждаха сега. Както „Всеки ден" писа, Трифонов се готви за щурм на „Дондуков" 2, а самочувствие за този ход му дават както подкрепата за референдума, така и харчещите се като топъл хляб билети за всеки негов концерт. Популистките обявления от водещия за промяна на избирателната система, също го изстрелват едни гърди напред пред останалите по-малки политически субекти.

„Ако бариерата за влизане в парламента остане 4%, Трифонов има сериозен шанс", на мнение са и доста опитни социолози.

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !