Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Жана Бергендорф заживя с Мойсей

отпечатай новината

07.06.2016 16:54 | Видян 2269 пъти

Жана Бергендорф заживя с Мойсей

Скандалната певица Жана Бергендорф започна нов период в живота си. От няколко седмици тя живее заедно с малко по-ниския от нея и доста по-млад тийн любимец Мойсей от бившето дуо "Ангел и Мойсей", научи сензационно "Всеки ден". "Тя е на крилете на щастието и е влюбена до ушите", разкри нейна много близка дружка пред изданието. Жана се зарекла, че вече няма да пипне наркотици и алкохол и в никакъв случай няма да продължи с отровния си начин на живот, който я докара до ареста в края на април, след като катастрофира под въздействието на кокаин.
Това не бе първата й изцепка, а младият Мойсей отдавна се опитвал да пробие в сърцето й и само чакал поредния срив, за да се докопа до нея, уж само като приятел да я теши в тежките моменти. И успял. Двамата дори вече делят общо битие, при това не къде да е, а в чисто нова квартира в току-що построена кооперация в иначе неколоритния столичен квартал "Люлин-6".
Кокетното жилище било взето под наем от Мойсей, с идеята там да живее и синът на Жана - малкият Леон. Изпълнителят се разбирал отлично с момченцето, макар че имал известни затруднения в комуникацията на български език.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !