Коя трябва да е модел за подражание:...

Вляво: американският модел Кендъл Дженър по бански,...

Знам кой уби Тупак: Боксьорът Райън...

Миналият месец звездата на американския бокс Райън...

Обраха Крисия в Мадрид

отпечатай новината

08.06.2016 10:59 | Видян 2040 пъти

Обраха Крисия в Мадрид

Крисия е била нападната и ограбена в Мадрид! Това разкри нейният баща - бизнесменът Марин Тодоров.Сълзи, тъга и ужас белязали последните дни на свръхталантливата изпълнителка. Детето-чудо беше в испанската столица през уикенда, където заедно с "Ку-ку бенд" изнесе концерт пред местната българска общност. Щастливото събитие обаче било белязано от злощастна случка, която помрачила настроението на малката певица и нейните близки, пише "България днес".

"Крисия отиде през един от дните на разходка с момичетата от балета и двете певици от "Ку-ку бенд" - Лили и Грахич. Седнали на едно кафене да си починат, когато изневиделица до тях се появили 4 мургави румънчета на възраст 14-15 години. Наглите крадци без капка срам започнали да ги бутат и да се държат агресивно. В този момент телефонът на дъщеря ми бил оставен на масата и един от апашите успял ловко да го грабне, докато бил настанал хаос и момичетата се чудели как да се отърват от досадниците", разказа Тодоров.

Крисия веднага се усетила, че телефонът й липсва, и всички момичета хукнали да гонят малките крадци. В тълпата от хора румънчетата успели да дадат телефона на възрастен човек, който се изгубил сред чакащите пътници в близкото метро.

"Оказа се, че това е престъпна схема, която работи изключително успешно в Мадрид и се контролира от румънците. Пускат деца да обикалят сред туристите и да си набелязват жертви. Хората не очакват да бъдат ограбени от деца и затова са по-спокойни. Впоследствие откраднатите вещи се предават на по-възрастни престъпници и нишката се губи", каза още бащата на Крисия.

Малката певица приела изключително тежко загубата на телефона си и в продължение на няколко часа била разстроена. Смартфонът й е Iphone 6S от популярното напоследък розово злато и струва около 1600 лева.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !