Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Преслава юркала стария трабант на баща си

отпечатай новината

08.06.2016 11:39 | Видян 2705 пъти

Преслава юркала стария трабант на баща си

Бащата на певицата Преслава е собственик на най-стария трабант у нас. Кольо цял живот си е изкарвал прехраната като шофьор, а най-голямата му страст са ретро автомобилите.

Особена слабост бащата на Преси имал към трабантите, затова дълго спестявал, за да си купи най-стария модел у нас. Освен, че вършеел по улиците с него, Кольо се впускал и в състезания, където отнесъл толкова отличия, колкото щерка му е събрала за музикалната си кариера. Добричлията влагал много средства в поддръжката и всеки ден му намирал кусури и се чудел как да го тунингова. Профуквал почти цялата си шофьорска заплата за новото си хоби.

Преслава също се е учила да кара кола именно на трабанта и събирала приятелките си, за да я аплодират. Не е тайна, че пайнерката е жадна за внимание и страда ако не го получи, пише „Галерия“. Днес Преслава е горда собственичка на автопарк, който се оценява на милиони. В него намират място най-много автомобили с марка „Мецедес“. До преди две години тя се разхождаше с „Бентли“ за 200 бона в розов цвят.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !