DARA, Натали, Неделя и Ивет на финал...

Папи Ханс и Валери отпаднаха от танцовото шоу след...

Прея и Арика Адамс представят...

Прея и четвъртфиналистката от "Гласът на България" Арика...

Рут Колева с двама турци в Доминикана

отпечатай новината

08.06.2016 12:42 | Видян 1812 пъти

Рут Колева с двама турци в Доминикана

Рут Колева тръгна сама за Доминикана, но бързо си намери компания. Гласовитата звездна стажантка се похвали, че се е запознала с двама много симпатични турци, които останали шокирани, че е сама на такова място. Те се оказали истински кавалери и не я оставили да скучае, разбра Всеки ден. Младата певица едва дочакала края на шоуто „Звездни стажанти", за да отпраши за екзотичната латиноамериканска страна. За всеобща изненада тя дори не си направила труда да си търси компания, а обявила, че сама ще й е най-добре, защото няма да се съобразява с никого. Само два дни по-късно обаче новоизлюпената блондинка се запозна с двамата турци, които си предложили услугите да я забавляват.

„Тука съм на един отдалечен плаж, където в една барака една баба ми пече махи-махи и пия кола от половин литър в стъклена бутилка", сподели певицата. В подобна ситуация я заварили въпросните господа от южната ни съседка. От дума на дума певицата разбрала, че са редактори от турския „Сървайвър", които снимат пореден сезон на риалитито в екзотичната Доминиканска република.

„Бяха в шок какво правя в това затънтено село на майната си сама", разказа Рут. Очевидно с турците си е прекарала доста добре, защото те в крайна сметка се втурнали да я канят да се включи в риалитито им. „И ми обясняват, че ме искат в Сървайвъра и че съм била идеална... А дори не им казах с какво се занимавам и откъде съм, па барем, че само в „Сървайвър" не съм ходила още", диви се Рут. И се чуди „късмет ли бе"?

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !