Коя трябва да е модел за подражание:...

Вляво: американският модел Кендъл Дженър по бански,...

Знам кой уби Тупак: Боксьорът Райън...

Миналият месец звездата на американския бокс Райън...

Брайън Адамс покори Европа с турнето "Get up"

отпечатай новината

09.06.2016 11:16 | Видян 1242 пъти

Брайън Адамс покори Европа с турнето

Брайън Адамс успя да покори и развълнува Стария континент с турнето “Get Up”, оставяйки възхитена многохилядната публика в редица европейски градове. Критиците вече определиха обиколката като най-силната в кариерата на легендарния музикант, който ще разтърси и София на 11 октомври в Арена Армеец.

Турнето е в разгара си и след напълно разпродадени зали в Западна Европа, се премести за множество дати през лятото в САЩ и Канада. Адамс ще се завърне отново на Стария континент в началото на септември за следващия етап на “Get Up”.

Една от причините за грандиозния успех на най-продавания канадски изпълнител на всички времена, е фактът, че Брайън Адамс този път е решил да зарадва феновете с изпълнения на най-големите си хитове. “Run To You”, “Heaven”, “It’s Only Love”, “Summer Of 69”, “Everything I Do (I Do It For You)”, “Please Forgive Me” и “All For Love” са само малка част от песните, които родните почитатели ще могат да чуят на живо на 11 октомври. Една от многото изненади по време на шоуто са и специалните акустични изпълнения на хитове като “When You’re Gone” и “Let’s Make A Night To Remember”.

Концертът на Брайън Адамс в София е на 11 октомври в Арена Армеец. 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !