Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Алисия се облича за 24 секунди

отпечатай новината

13.06.2016 10:32 | Видян 1673 пъти

Алисия се облича за 24 секунди

Алисия се научи да се преоблича за рекордно кратко време заради клипа си Борис Солтарийски. Примата на „Ара” и певецът на Слави трябвало да заснемат видеото в един единствен кадър и това наложило да са експедитивни в изпълнението на актьорските си задачи пред камерата. Във „В кого да се влюбя” цялото действие на снимачната площадка е с продължителността на самата песен. Затова и певците и статистите нямали право на грешки. Всяко тяхно движение и жест трябвало да се перфектни.

„Всичко се снима наведнъж, без прекъсване, а не се записват отделни кадри, които да се монтират след това. Най-трудно беше за Алисия, тъй като по сценарий тя сменя две визии, две прически, та даже и грима си. Наложи се да се преобрази на два пъти за 24 секунди и да застане на съответния декор, откъдето да посрещне движещата камерата”, обясняват от екипа на продукцията.

„Изглежда лесно, но е адски трудно. На следващия ден ме боляха краката”, споделя от своя страна Алисия. Продуцентите на звездата от Вакарел пък се шегуват, че тя вече е готова за професионален войник, тъй като вече може да се преоблича по-бързо и от вдигнатите по тревога бойци в казармите.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !