Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Големият син на Емануела се срамува от нея

отпечатай новината

14.06.2016 13:12 | Видян 10566 пъти

Големият син на Емануела се срамува от нея

Емануела не спира да говори за сина си Митко, да пуска снимки с него и да демонстрира колко добра майка е към малкия си наследник. В същото време другото ѝ дете Христо е заточено при баба си и дядо си, родителите на фолк певицата, научи Всеки ден. Тийнейджърът е от първия бъдещ жених на Емануела, който бяга от нея в деня на сватбата ѝ и я зарязва с бебе на ръце.

18-годишната тогава певица сама гледа малкия Христо, но по-често го оставя на грижите на родителите си, особено докато развива кариерата си и обикаля по клубовете, за да го изхранва.

"Христо от доста време живее с баба ди и дядо си, а майка му ходи да го вижда по веднъж в седмицата. Тя се е посветила на малкото си дете, а голямото е съвсем забравено и заточено - да се оправя само. Което не е редно, все пак и двете са нейни", коментираха съседи.

"Момчето е на 16 години и не иска да го разпознават и да става обект на медиен интерес. Иначе детето е изключително добро и свястно. Баба му и дядо му са го възпитали много добре", добавиха запознати.

Според тях синът на чалга дивата се срамува от разюзданото поведение на майка си и сам помолил тя да не публикува негови снимки и да спре да го споменава в интервютата си.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !