Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Гарелов удари 130 кила

отпечатай новината

15.06.2016 09:01 | Видян 1842 пъти

 Гарелов удари 130 кила

Иван Гарелов чупи кантара. Бившият Мистър Панорама е ударил най-малко 130 кила, като продължава да се тъпче и съответно - да пълнее. Той вече е по-дебел от считания доскоро за еталон в областта Люси Иларионов.

Докато Люси Иларионов слабее и влиза във все по-добра форма, а Митьо Пищова напоследък е истинска фиданка, Гарелов усилено се е устремил към позицията на най-дебел светски мъж в държавата. Мустак номер едно открай време е известен с лакомията си, но доскоро метаболизмът му бе достатъчно добър, за да успява да поддържа тялото в сравнително нормална, макар и закръглена, форма. С възрастта обаче способността му да гори калориите все повече намалява. Като резултат журналистът е заприличал на бъчва, а ризите му заплашват всеки момент да се пръснат.

Известния като Мистър Панорама телевизионер беше изловен минути преди да влезе на представление в Зала 1 на НДК в понеделник вечер. Коремът му изглеждаше окръглен като балон. Той стърчеше поне педя напред от колана на панталона. Копчетата на ризата му пък като по чудо не изхвърчаха под напрежението, на което бяха подложени от притиснатото като в менгеме шкембе, напиращо да излезе на свобода. Журналистът едва крачеше под тежестта на всичките си килограми, но по нищо не личеше те да са повлияли на високото му самочувствие.

Той бе придружен от дългогодишната си половинка Донка Стамболийска, която също правеше впечатление отдалеч съм своето ярко сако, лачена чанта с панделка, червен чадър, впит клин и черни спортни обувки със скрита платформа и бели връзки. Визията си шармантната дама бе увенчала с небрежно кокче, пише Всеки ден. За Иван Гарелов от години се носят легенди, че може за отрицателно време да овършее промишлени количества храна. Той не си поплюва нито с яденето, нито с пиенето. Отдавна има проблеми с колената, лекарите го съветват да поотслабне, за да не ги товари с излишните си килограми. Той обаче няма воля да спре да се тъпче.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !