Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Хилари Клинтън без подарък за Тръмп

отпечатай новината

15.06.2016 09:47 | Видян 1913 пъти

Хилари Клинтън без подарък за Тръмп

По време на кандидат-президентската си кампания Доналд Тръм бързо успя да разгневи милиони американци с непопулярните си изказвания свързани с емигрантите, оръжията и най-вече със сексистките си коментари.

Въпреки че голяма част от представителките на нежния пол едва ли ще дадат вота си за републиканеца, има няколко такива в живота му, които застват плътно зад него и убежденията му. Това са дъщеря му Иванка и третата му съпруга Мелания.

Красивата словенка, която се смята, че ще бъде най-сексапилната първа дама, ако Доналд Тръмп влезе в Белия дом, намери начин деликатно да захапе опонентката му Хилари Клинтън. Мелания обясни, че кандидат-президентката и съпругът й Бил Клинтън са били сред гостите на сватбата й с Доналд, която се състоя през 2005 г. "Не мисля обаче, че ни изпратиха подарък за сватбата. Имаше гости, които само дойдоха, без да ни донесат някакъв подарък", обяви красивата брюнетка.

Въпреки че предпочита да не коментира изказванията на Доналд Тръмп, Мелания е категорична, че напълно го подкрепя. "Да си омъжена за съпруга ми, някой, който е толкова успешен, той има нужда от човек до себе си, който да му казва истината в очите. Някой умен. По време на кампанията аз не съм просто до него, помагайки в работата, която върши. Хората казват, че не съм част от кампанията, но аз правя страшно много неща от дома ни", споделя Мелания. "Давам му страшно много съвети за нещата такива, каквито ги виждам аз. Казвам му истината, без да се притеснявам."

Причината бившата президентска двойка Бил и Хилари Клинтън да се появи на сватбата на милионера е фактът, че през годините той е бил спонсор на благотворителната организация. Освен това е давал средства и за различните й политически кампании.


elle.bg

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !