Имам много пари, защото плащам добри...

Аз не плащам добри заплати, защото имам много пари. Аз...

Ивет Лалова роди първото си дете

Лекоатлетката Ивет Лалова-Колио стана майка за първи...

Графа имал екстрасенски способности

отпечатай новината

15.06.2016 14:37 | Видян 1607 пъти

Графа имал екстрасенски способности

Поп звездата Влади Ампов - Графа има пророчески способности. Любимецът на тийнейджърките изпадал в особени състояния и в тези моменти можел да разбули тайни, които иначе не са във възможностите на простосмъртните, пише Галерия. Съвсем като пророчицата Ванга той познавал какво може да се случи в близкото бъдеще, но способностите му минавали през сънищата му.
Певецът открива случайно дарбата си преди доста години, когато сънува ужасяващ сън как го хапе змия. В непробудно състояние усетил всичко това толкова силно и цветно, сякаш му се случва в действителност. В съня му влечугото дълго не искало да го пусне и впивало отровните си зъби в кожата му. Всичко било изключително реалистично и толкова стряскащо, че дори се събудил. Въпреки неприятното преживяване Графа не обърнал внимание на съня си и още на следващата сутрин забравил за него.
Малко след това обаче се случили две нещастия в семейството му. Починал дядо му и баба му получила инфаркт. Първоначално Владимир Ампов не свързал събитията, но един ден се присетил за съня си и отворил съновник. Тогава прочел, че ухапване от змия означава смърт и нещастие. В този момент Графа осъзнал, че е предусетил трагедиите, които се случили с едни от най-близките му хора, и дори развил страх от сънища. Певецът изпитва сериозни притеснения винаги, когато сънува нещо, и редовно проверява какво е значението му. Ако вещае нещо лошо, Ампов отправя молитви към Господ да закриля него и семейството му и да му помогне да преодолее тежките моменти.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !