Миа Халифа мачка котето (ВИДЕО)

Котето си за рекламна муцуна на гащи използва Миа...

Кейт Бланшет идва в Кан с уникален...

The Best Immersive Work Award или наградата за Потапящи...

Ники Хилтън разкри пола на бъдещото си дете

отпечатай новината

16.06.2016 13:49 | Видян 1708 пъти

Ники Хилтън разкри пола на бъдещото си дете

Наследницата на династията Хилтън – Ники Хилтън, разкри пола на бъдещото си дете. Милионерската щерка и съпругът й Джеймс Ротшийлд са в очакване на дъщеря. Това ще е първата рожба за двойката, а бъдещата майка вече няма търпение да види своето момиченце.

32-годишната Ники не спира да се хвали с бременното си коремче, което подчертава с рокли по тялото. Тя запаметява всеки момент с кадър, който споделя в социалната мрежа в Instagram. Хилтън дори направи и специална фотосесия “В очакване на бебето” на фона на кукленска къща, играчки, дрешки и рисунки.

Ники Хилтън и Джеймс Ротшийлд се ожениха преди година в двореца “Кенсингтън” в Лондон – официалната резиденция на херцозите на Кеймбридж Уилям и Катрин. За Ники това е втори брак. През 2004 г. тя се омъжи за бизнесмена Тод Майстер, но бракът им продължи само три месеца. С настоящия си съпруг тя се запознала на сватбата на Петра Екълстоун и Джеймс Стант в Италия. Ники е от щастливките, получила предложение за брак чрез годежен пръстен с диаманти за 1.6 милиона долара.


missbloom

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !