Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Азис преспа с новата на Божинов

отпечатай новината

17.06.2016 17:34 | Видян 3706 пъти

Азис преспа с новата на Божинов

Азис и Биляна Дол, настоящата половинка на футболиста Валери Божинов, споделиха свои секси снимки как се гушкат в леглото. Според слуховете 39-годишната сръбкиня е вечеряла с краля на родния попфолк, а вечерята им в ресторанта е била с продължение... в стаята на луксозен хотел в квартал „Бояна“.

Според информациите Валери довел вчера сръбското си гадже в София, а Биляна изявила желание да се види с Азис, с когото се запознала миналия месец в Брюксел.

Не става ясно дали фолк звездата не изпробва Биляна като главно действащо лице в бъдещ свой видеоклип или наистина има апетити от друг вид към нея.

Твърди се, че Божинов е побеснял от въпросните снимки на Дол и Азис, въпреки че е всеизвестно, че певецът няма сексуален интерес към представителките на нежния пол, а че по-скоро ги превръща в свои добри дружки.
, пише tialoto. Наскоро Валери сподели, че излиза с красивата Биляна от своя рожден ден (15 февруари) и че е много щастлив с нея. Той сподели, че тя доста разбира от футбол, че се чувства спокоен и доволен от тази своя връзка.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !