Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Ник дава развод на Марая

отпечатай новината

20.06.2016 11:15 | Видян 1085 пъти

Ник дава развод на Марая

Актьорът Ник Кенън отказва вече близо година да даде развод на бившата си съпруга Марая Кери. Слуховете твърдят, че той все още е влюбен в певицата и не иска да я види щастливо омъжена за нейния годеник Джеймс Пакър. Оказа се обаче, че нещата стоят по друг начин.

Кенън се изповяда като качи в SoundCloud 4-минутно парче, в което рапира причините за отлагането на развода си. От песента става ясно, че Ник е преживял доста тежък период и отказа му да подпише документите не бил любов или ревност към Марая. Той споделя, че баща му е починал съвсем скоро и че имал сериозни проблеми със здравето: „Те не осъзнават, че баща ми тъкмо почина... Два пъти почти умрях, но майната му на здравето ми“.

Освен това той е загрижен и за децата си - близнаците Монро и Марокан: „Това, за което наистина трябва да помислим, е как ще се чувстват децата ни, защото имаме две.... Много е скапано, че времето, в което се виждаш с тях, се нарича визитация“.

Въпреки всички изтъкнати причини Ник призна, че ще даде развод на Марая, за да се ожени това лято за австралийския милиардер: „Майната му, ще подпиша тези документи!“.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !