Настимир зад фикуса: Фото на деня

Настимир зад фикуса: Фото на деня

Райна съблазнява от Ямайка

Фолкпевицата Райна отново пътешества по света. Този път...

Илиана Раева пред инфаркт

отпечатай новината

23.06.2016 09:40 | Видян 7181 пъти | Гласували 1

Илиана Раева пред инфаркт

„Илиана Раева не е добре, пие лекарства и е в прединфарктно състояние", съобщиха пред „Всеки ден" източници, близки до семейството на шефката на федерацията по художествена гимнастика. Оплетена в безброй лъжи и след десетките интервюта, които даде, за да се изкара абсолютно невинна спрямо трагедията с Цветелина Стоянова, Раева в крайна сметка е рухнала. Тя е с високо кръвно, изписани са й успокоителни и е много притеснена за здравето си.

След като в последните дни една по една версиите на Илиана рухнаха, а наприказваните лъжи лъснаха, последният пирон бе забит от треньорката на отбора Ина Ананиева. Въпреки че Раева от самото начало твърди, че Цвети сама е напуснала и всички са я увещавали да не го прави, Ананиева опроверга това и хвърли бомбата, че гимнастичката е размислила бързо и е помолила да се върне, но не е била приета. След това Цвети скача.

Това, което никой не си позволява да коментира е, че според източници, близки до семейството, в отбора са знаели, че Цвети е направила и друг опит за самоубийство, само 2 дни преди скока.

продължи >>

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !