Сините в Hell's Kitchen загубиха...

Славейко, един от най-опитните готвачи в отбора на...

Притежавам ведър, слънчев и сговорчив...

Притежавам ведър, слънчев и сговорчив характер. Не го...

Легендата Драгана Миркович се оглежда за дуетна половинка у нас

отпечатай новината

23.06.2016 14:51 | Видян 1987 пъти

Легендата Драгана Миркович се оглежда за дуетна половинка у нас

Балканската легенда Драгана Миркович, известна още в западната ни съседка и като „Luče iz Kasidola“, се оглежда за български изпълнител, с когото да запише дует. Мега звездата, която ще изнесе грандиозен предколеден концерт на 16 декември в „Арена Армеец“, иска да включи въпросната песен в новия си албум. За целта Миркович е пожелала възможно най-скоро да й бъдат изпратени от България дискове с актуални хитове на най-големите родни звезди, издадоха близки източници до певицата. Както вече е известно, иконата на балканската музика е в трескава подготовка на новия си албум, който предстои да излезе на пазара през септември.

Наскоро сръбската певица зарадва многобройните си фенове с новината, че вече е успяла не само да запише първите две песни към албума - “Zasto me trazis” и “Lepi moj”, но и да заснеме впечатляващи видеоклипове към тях. Последователите на звездата в социалните мрежи пък се насладиха на ексклузивни кадри от снимачната площадка. „Прекрасна и възхитителна, както винаги“, „Велика си, Luče iz Kasidola!“ и „Една е Драгана Миркович!“ са само малка част от многобройните коментари към бляскавите фотоси, които вече имат над 15 000 лайка.

BEST OF концертът на Драгана Миркович е на 16 декември в зала „Арена Армеец“. Начало 20:00 часа. Билети търсете в мрежата на Eventim. Цена на билетите: от 20 до 50 лева.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !