Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

А Бойко всъщност бил актьор

отпечатай новината

10.12.2008 12:17 | Видян 6070 пъти | Гласували 4

А Бойко всъщност бил актьор

Вие се питате какъв е по-точно Бойко Борисов? Дали е кмет? Дали е пожарникар? Дали е каратист? Дали е охранител? Дали е бизнесмен? Дали е доктор на химическите науки по противопожарна охрана от великата школа на МВР в Симеоново? Дали е неформален лидер на ГЕРБ? Дали е кучевъд? Дали е бъдещ премиер?
Ние отговаряме: Бойко всъщност е актьор.
Софийският кмет направи смайващ дебют в тв сериала Забранена любов във вторник вечер пред още по-смаяните погледи на над 600 хиляди зрители на Нова телевизия.
Когато Диана Любенова в ролята на властната и зла богаташка Анастасия Константивона спомена в диалог с други герои, че очаква на приема си “най-важните хора – даже кмета”, мнозина си помислиха, че става въпрос за шега.
Но не. Бойко, костюмиран, обръснат, изгладен разцелува тв героинята на прага на дома й в Бояна и проведе малко неловки разговори с нея по светски теми като благотворителност и с Цветанка Ризова – също гост-звезда на сериала. Двамата мимоходом споменаха и политиката, а на въпроса дали “ще се кандидатира за премиер”, той предпочете само да зашепне на ушенцето на секси звездата.
Борисов се справи с тази елементарна роля на епизодик, а му подхождаше първо да бъде главен герой, второ да се снима в екшън и трето – да направи голям рейтинг. За негово съжаление участието на Станишев, слава Богу не като танцьор, а като ВИП зрител в Дансинг Старс би с много Забранена любов по рейтинг.
А Бойко, също като Венета Райкова, за единия рейтинг се трепе човекът!  

автор: Борис Ангелов

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !