Сандвич с шуМка скоро във всеки граТ:...

Сандвич с шуМка скоро във всеки граТ: Фото на деня

Мърляво правене на пари: Кралското...

Меган Маркъл предизвиква „крясъци“ от Двореца заради...

Tреньорката: Цвети наистина поиска да се върне, не я взехме

отпечатай новината

24.06.2016 14:14 | Видян 5036 пъти | Гласували 1

Tреньорката: Цвети наистина поиска да се върне, не я взехме

Ина Ананиева, треньорът на националния ансамбъл по художествена гимнастика потвърди в отговор на журналистически въпроси, че хвърлилата се от 6-ия етаж на блок Цветелина Стоянова е искала да замине за Израел. На въпроса имала ли е разговор със Стоянова в неделя вечерта, два дни преди да реши да направи опит за самоубийство, когато златното момиче иска последен шанс да бъде върната в отбора, Ананиева потвърди, че е имало такъв разговор и че Цвети е искала да играе.

  “Да, имах разговор. Помоли ме да я върнем да играе, само че преди това получихме смс, че не иска и се отказва.”, предаде BNEWS.
Лабилната, уморена и напрегната Цвети е пратила спонтанен и необмислен смс, в който е казала, че не иска да играе. Вместо да се погрижат за тревогите й, треньорката и Раева са съзрели в това възможност да включат резервата Любомира Казанова и са задействали смяната. Когато Цвети е поискала да се върне, след като е възстановила душевното си равновесие, те са я поставили пред свършен факт. Вероятно момичето, осъзнавайки собствената си роля в тази драма, взима отчайващото решение да скочи. Чувство за вина и страх от последиците от това решение по всяка вероятност са я мотивирали за фаталния скок, пише още BNEWS.

   Това прави ръководството на отбора още по-виновно, защото пренебрежението към личните тревоги на гимнастичките е престъпно. Техният живот, цялото им ежедневие, са отдадени на този спорт. Отговорността е на хората, които ги ръководят.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !