Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Емануела без мъж на море

отпечатай новината

24.06.2016 15:37 | Видян 2641 пъти

Емануела без мъж на море

Емануела трайно се установи на морето. Певицата се любува на вълните от началото на юни. Компания по плажовете й прави малкият й син, пише "Уикенд". Почти всеки ден чалга звездата публикува във фейсбука си умилителни плажни снимки и видеа. На едно от клипчетата тя и наследникът й Димитър пеят в дует песничката на Петър Ступел и Леда Милева "Зайченцето бяло".
Ако си мислите, че Емануела се е сдобрила с бащата на сина си и е при него в Свети Влас, лъжете се. Певицата все още воюва с Димитър Динев-младши и за да го дразни, е избрала курорта Слънчев бряг. Така младокът от клана Диневи хем е на един хвърлей от чедото си, хем не може да го вижда по всяко време. Емануела е категорична, че сама плаща ваканцията си. Бившият й нямал никаква заслуга за лукса, в който летувала. Разходите по почивката изпълнителката покривала с хонорарите си от участия, повечето от които са край морето.
"Когато тя има повече певчески ангажименти, вика някоя приятелка да й гледа детето. Цяло лято Емануела ще е в Слънчев бряг, ще се прибере в София чак наесен", споделиха хора от най-близкото обкръжение на звездата.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !