Миа Халифа мачка котето (ВИДЕО)

Котето си за рекламна муцуна на гащи използва Миа...

Кейт Бланшет идва в Кан с уникален...

The Best Immersive Work Award или наградата за Потапящи...

Деян с 3-дневен запой за раждането на сина си

отпечатай новината

27.06.2016 11:14 | Видян 2842 пъти

Деян с 3-дневен запой за раждането на сина си

Цели три дни Деян Донков пи и се весели за раждането на сина си Христо от красивата му половинка Радина Кърджилова, пише "Всеки ден". Докато майката се радваше на бебето в болницата, таткото обяви напоително тържество в негова чест. Запоят започна с раждането на детето в четвъртък, последва кратка пауза за представление в петък вечер, после второ избухване, а изтрезняването настъпи чак в неделя.

Малкият Христо дойде на бял свят в четвъртък по обяд. Точно в този момент таткото трескаво се готвеше за дебюта си като режисьор със спектакъла „В очакване на Годо" в софийския театър „Азарян". Първото му представление беше същата вечер, а Деян, освен като режисьор, се изяви и като изпълнител на главната роля. Заради този важен момент той не си позволи да сложи и капка в уста. Всички, които присъстваха на представлението, забелязаха, че е в перфектна кондиция и дори го похвалиха за професионализма да не покаже с нищо емоцията от раждането на детето си.

Това обаче продължи само до 11 часа вечерта. Актьорът излезе от театъра и се здрависа с приятелите си, които го очакваха, за да го поздравят. В групата беше и тъстът му - бащата на Радина Кърджилова Христо, чието име носи бебето. Той беше почетен зрител на постановката и я гледаше от централно място в залата. Там беше и майката на първия син на Донков - Анастасия Ингилизова, която цяла вечер прави компания на таткото на Радина. След като всички се поздравиха за наследника, отпрашиха да празнуват. Това беше стартът на тридневен период, който сигурно ще бъде записан в биографията на Деян като „голямото пиене за раждането на Христо".

Чак до следобеда на следващия ден Донков не се прибра в дома си, твърдят източници на „Всеки ден". Не се знае къде е спал и какво е правил актьорът, но към 4 часа се отбил за малко в дома си, сменил си ризата от вечерта с тениска и отново излязъл.

Папараци на „Всеки ден" щракнаха Деян, когато около 4 часа следобед в петък купи алкохол от павилион в близост до Народния театър. Там в 7 часа вечерта щастливият татко имаше представление на „Вишнева градина". Веднага след финала е започнал луд купон с много пиене, който е продължил цяла нощ. След това Донков продължил празника с други приятели и колеги, като оставил колата си пред Народния театър, очевидно защото не е бил в състояния да я кара. Хора на „Всеки ден" издадоха, че си я е взел чак в неделя. „Явно тогава се е съвзел", смятат тя. Това прави общо 3 дни пиене в чест на невръстния наследник на Донков и Радина.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !