Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Изписват Цвети след месец

отпечатай новината

28.06.2016 13:25 | Видян 2069 пъти

Изписват Цвети след месец

Само след месец гимнастичката Цветелина Стоянова отново ще си бъде у дома. Дотогава обаче тя ще прекара цялото си време на легло в „Пирогов”, докато се възстанови напълно. Бащата на Цвети, треньорът по бокс—Йордан Стоянов—Старото, сподели още, че дъщеря му се подобрява с всеки изминал ден, а прогнозите за възстановяването й са много добри. Момичето има всички шансове да води пълноценен живот и да се оправи.

„Тъкмо излизам от болницата, досега бях при нея. Държат я на силни лекарства, за да не изпитва болка и повечето време е упоена с часове. Когато обаче е будна, говори и е контактна”, заяви бащата Йордан.

По думите му, неотлъчно до гимнастичката са бабата Цвети и брат й Найден, както и приятелят й Александър. Съотборничките на Стоянова в момента са на лагер извън София и това е причината да не я посещават през изминалите дни, пише "България днес". Лекарите не си позволят да разпитват момичето за случилото се на 14 юни и защо е скочила. Семейството й също е обрано откъм коментари, тъй като не искат да я тревожат.

„В първите дни след инцидента нито съм се хранил, нито съм спал. В момента съм една идея по-спокоен, защото медиците дават добри прогнози за нея. Кураж ми вдъхнаха и лекуващите доктори след направената миналата седмица операция. Всичко е минало както трябва, сега остава да се молим с чисти сърца за здравето на детето ми”, разказва Стоянов.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !