И ДА, И НЕ! Льо Солей: палачинки, но...

Къде отивате, ако сте в София през почивните дни? Даваме...

И ДА, И НЕ! Селест: нещо френско,...

Къде отивате, ако сте в София през почивните дни? Даваме...

Диетата на Блейк Лайвли

отпечатай новината

28.06.2016 17:19 | Видян 1847 пъти

Диетата на Блейк Лайвли

Любимката от сериала "Клюкарката", макар и бременна, непрестанно демонстрира стройна фигура. Благодарение на личния си треньор, тя има здравословен режим на хранене, пише Daily Mail.
Треньорът на звездата, Дон Саладиnо, когото тя взе от съпруга си Раян Рейнолдс, сподели какъв е новия здравословен режим на Лайлви и той е учудващо нормален.
28-годишната актриса е започнала да се храни здравословно, което значи с подбрана храна, а не препълнени чинии. Хранителният й режим включва много яйца и зеленчуци, но все пак оставя място и за пица и спагети от време на време.
"Не мисля, че намаляването на калориите е правилният начин", споделя Дон. "Затова повечето треньори, а и много хора не успяват да регулират теглото си."
Той разкри, че за закуска Блейк хапва яйца, готвени в кокосово масло със свежи зеленчуци, а ако все още е глаdnа - малко мюсли без глутен и плодове. Дон обяснява, че това помага за поддържането на кръвната й захар. Той също така е много доволен от факта, че Блейк не прекалява с храненето.
Тя има дъщеря Джеймс, която е на 17 месеца и е бременна с второто си дете от съпруга си Раян Рейнолдс. Предвид бременността, Дон й позволява да се отдаде на любимите си италиански изкушения понякога.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !