Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Ванга говори и в Мирър след Сън

отпечатай новината

29.06.2016 09:01 | Видян 2110 пъти

Ванга говори и в Мирър след Сън

Таблоидът The Sun публикува материал, в който информира своите читатели, че Брекзит е бил предначертан и пророкуван от българската пророчица Ванга много отдавна, а след него и "Мирър" сподели същата теория.

Под заглавие „Шегувате се, нали? Дали сляпата пророчица, която предсказа 11 септември, е предсказала и Брекзит... и ще последва ли предсказаната от нея война в Европа?“, изданието информира за появилите се веднага след референдума теории на конспирацията, че и този резултат бил предсказан от „родената в България пророчица, известна също като „Нострадамус на Балканите“.

Възможно ли е Баба Ванга, за която има сведения, че е предрекла атентата на 11 септември, бедствието с цунамито през 2004 г. и бежанската криза, да е видяла в бъдещето и излизането на Великобритания от ЕС?

Според баба Ванга Европа ще престане да съществува до края на 2016 г. Според пророчицата континентът ще се изпразни и ще се превърне в пустош, лишена от почти всякаква форма на живот. Вярващи в предсказанията на Ванга се тревожат, че излизането на Великобритания от ЕС може да бъде повод за война на континента, информира изданието.

Таблоидът припомня, че преди смъртта си пророчицата е предвидила голяма ислямска война, което може да се свърже с терористичните атаки и заплахите от страна на групировката "Ислямска държава".

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !