Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Джино пак във „ВИП Брадър“

отпечатай новината

29.06.2016 14:21 | Видян 1581 пъти

Джино пак във „ВИП Брадър“

Джино Бианкалана най-вероятно ще влезе в новия сезон на „ВИП Брадър ол Старс“. Вече няколко месеца продуцентите водят преговори с „любимата звезда на България“, пише "Всеки ден".

Поамериканченият нашенец даже не искал тлъсти хонорари, нямал много изисквания и условия. Той бил доволен от това, че ще го дават по телевизията и хората ще му се радват. Бившият годеник на Джена бил очарован от любовта на хората и това, че го харесват, че гласуваха за него и му дадоха титлата „Любима звезда на България“. Именно мургавелкото спечели последния сезон на „ВИП Брадър“, въпреки че беше най-малко известен сред останалите изпълнители, актьори, плеймейтки и бръмчалки. След победата Джино поостана в родината си, но преди няколко месеца замина за САЩ, където живее от 18 години.

В Америка Бианкалана преживя зверска катастрофа в средата на април. Победителят от „ВИП Брадър“ катастрофира много тежко с мотора си и в продължение на няколко месеца береше душа в чикагска болница. По време на престоя в лечебното заведение Бианкалана претърпя множество интервенции и буквално едва му спасиха живота с шест тежки операции. Джино е решил да се прибере в родината си, след като се възстанови напълно от катастрофата.

„Ще остана в САЩ, докато се пооправя, защото тук здравеопазването е на по-високо ниво, но после мисля отново да отпътувам за София. Там вече имам много приятели и хора, които ми се радват и ме обичат“, заявил пред близките си мургавелкото.

Говори се, че той вече твърде много е свикнал със звездния си статут в България и не може да се примири, че в САЩ никой не го познава и не го спира за автографи по улиците. „Любимата звезда на България“ планувал това да се случи след 3-4 месеца, а от Нова тв са го поканили да се включи в риалити шоуто и Джино само това и чакал, за да се втурне към родна София и да го дават по телевизора.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !