Понякога Бог разбива сърцето ти, за...

Понякога Бог разбива сърцето ти, за да спаси душата ти.

Златните момчета идват в Зала 1 на НДК

Събитието ще се състои на 21. Март (четвъртък) от 20:00...

Ето съперницата на Луиза Григорова

отпечатай новината

30.06.2016 15:59 | Видян 15327 пъти

Ето съперницата на Луиза Григорова

Връзката на Луиза Григорова и режисьора Мартин Макариев е сред най-обсъжданите в светските среди. Двамата преминаха през множество етапи в отношенията си и трудности, една от основните сред които е фактът, че режисьорът има семейство, пише "Галерия".
Въпреки че преди няколко години Макариев беше хванат в крачка с Елена Петрова, той не е прекратявал брака си с жена си Кремена Макариева. Двамата остават заедно и имат син. Когато Луиза и Мартин се влюбват, той все още се води семеен мъж. Чувствата му към младата актриса се оказват по-силни от тези към Елена Петрова и той взима важното решение да се раздели с жена си и да се установи с Луиза. Кремена Макариева със сигурност не е била очарована от случващото се, но едва ли е била напълно изненадана. Въпреки всичко с режисьора не са в обтегнати отношения и се стараят да поддържат добър тон заради детето.
Момчето живее с майка си, която също е във филмовата индустрия. Именно покрай работата се запознават Кремена и Мартин, а тя е била част и от негови фирми за режисьорска дейност и освен това работи и в чужбина. Макариева е доста симпатична, млада и стройна жена, която почти винаги е усмихната. Дамата по нищо не отстъпва по красота на Луиза Григорова, а някои дори биха я сметнали за по-лъчезарна. Кремена обаче не е седнала да тъжи по режисьора и според слуховете вече има нов човек в живота си, който е чужденец. И с него чернокоската се запознала покрай работата си. Очевидно тя не таи лоши чувства към Григорова, тъй като според запознати звездата от "Стъклен дом" вече се е срещала със сина на Мартин няколко пъти, и то със знанието на майка му. Самата Луиза пък била на върха на щастието, че най-накрая нещата в личен план й се подреждат и е намерила любовта. Близки до нея споделят, че досега не са я виждали да обича толкова силно и отдадено някой мъж.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !