Качествен контрол: Фото на деня

Качествен контрол: Фото на деня

The Telegraph включи Созопол в...

Игнорирайте пренаселените курорти и вместо това се...

Татусите на Слави носят тайно послание

отпечатай новината

30.06.2016 17:14 | Видян 7145 пъти

Татусите на Слави носят тайно послание

Подобно на повечето футболисти, Слави Трифонов е луд фен на татуировките от 5 години, а изображенията по тялото му са визуални белези от различните му житейски периоди, пише "Галерия". "Цапам с грозни рисунки тялото си, защото душата ми е грозна отвътре", обяснява страстта си към татусите водещият. Наистина, повечето от тях изобразяват чудовищни същества, които създават асоциации със смъртта.
Първата рисунка, която се появява на гърба му, е огромен надпис No mercy, който в превод от английски означава "Няма милост". Слави го отпечатва върху кожата си малко след като на бял свят се появява и едноименният му музикален албум. Този период от живота на водещия се свързва с появата на първите му здравословни проблеми със зрението и волята му да продължи напред "без милост".
Точно под масивния надпис се намира и втората татуировка на Трифонов. Тя изобразява Четвъртия конник на Апокалипсиса, който е описан в Библията и традиционно се свързва с ада. Дългия никога не е давал вид на прекалено религиозен, но пък в творчеството му се откриват библейски елементи. За да увековечи един от най-големите си хитове "Ад и рай", в който всъщност припознава себе си, Слави е изписал около конника: I am coming and hell is coming with me, което означава: "Аз идвам и водя ада след себе си".
Гърбът не е единственото място по двуметровото тяло на водещия, което прилича на картинна галерия. Заради строгото облекло, с което се появява на екрана, рядко могат да бъдат забелязани нашарените му ръце. По тях преобладават изображенията на змии и черепи, както и на всевъзможни митологични и злокобни същества. На гърдите му също има черепи, а отскоро водещият си подбира тениски, колани и анцунзи, които отново са изпъстрени с подобни щампи.
Преди време популярен български психолог коментира скандално темата с татуировките на Трифонов, определяйки ги като психопатски, крещящи и прикриващи същността на човек с комплекси.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !